Recep Ragıp Barış: “Kordon’da aşuremizi paylaştık, birlik ve bereketi yaşadık”
Etkinlikle ilgili açıklama yapan AK Parti
Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Recep Ragıp Barış, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“Aşure Günü münasebetiyle Merkez İlçe Başkanlığı olarak Çanakkale Kordon’da aşure ikramında bulunduk. Katılımlarıyla bizlere destek veren başta İl Başkanımız Sayın Ömer Faruk Göktürk olmak üzere Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve Mahalle Başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.”
Aşure etkinliği, vatandaşlar arasında güçlü bir sosyal dayanışma örneği sergiledi. Etkinlik alanına gelen çok sayıda Çanakkaleli, Aşure ikramıyla karşılandı. Katılımcılar, bu tarz etkinliklerin toplumda birlik ve hoşgörünün artmasına katkı sunduğunu belirtti.
Etkinlikten Kareler İlgi Gördü
Kordon’da gerçekleştirilen aşure ikramı sırasında çekilen fotoğraf ve videolar, sosyal medyada AK Parti teşkilatının vatandaşla buluştuğu en sıcak anlardan biri olarak büyük beğeni topladı.
SEMA ELMAS