Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, yerel yönetimlerin çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Kalkım Beldesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Zeynep Çelik ile görüşen Vali Toraman, belediyenin yürüttüğü projeler ve beldeye yönelik hizmetlerle ilgili detaylı bilgi aldı.
Ziyarette Vali Toraman’a, Yenice Kaymakamı Mehmet Can İrdelp ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ersin Aslan da eşlik etti. Belediye Başkanı Çelik, Kalkım’ın altyapıdan sosyal projelere kadar birçok alanda gelişim gösterdiğini belirtti.
Vali Toraman, vatandaş odaklı belediyeciliğin önemine dikkat çekerek Kalkım’da yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladığını ifade etti. Özellikle beldenin kırsal kalkınma, altyapı yatırımları ve turizm potansiyeli konusunda sunduğu fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
EMEL UĞUR KIRICI
GÜNCEL
Yayınlanma: 05 Temmuz 2025 - 01:20
Çanakkale Valisi Ömer Toraman'dan Kalkım Belediyesi'ne Ziyaret
Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Zeynep Çelik’ten yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. Vali Toraman’a ziyarette İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ersin Aslan ve Yenice Kaymakamı Mehmet Can İrdelp eşlik etti.
GÜNCEL
05 Temmuz 2025 - 01:20