Katılımcı demokrasinin güzel bir örneği olarak hayata geçirilen programda Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, vatandaşların her bir talebini dikkatle dinleyerek not aldı, bazı sorunlara ise anında çözüm üretti. Programda ulaşımdan altyapıya, sosyal projelerden çevre düzenlemelerine kadar birçok konu ele alındı.
Belediye Başkanı Güray Yüksel yaptığı açıklamada, “Peynirin başkenti Ezine’mizi hep birlikte konuşacağız, hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullanarak, halkla iletişimin ve şeffaf yönetimin önemine vurgu yaptı.
Başkan Yüksel, bu tür buluşmaların belirli aralıklarla devam edeceğini ve halkın sesine kulak vermeye devam edeceklerini belirtti.
Ezine Belediyesi’nin vatandaşla doğrudan temas kurduğu bu anlamlı etkinlik, Ezine halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
SEMA ELMAS
GÜNCEL
Yayınlanma: 23 Mayıs 2025 - 10:10
Ezine'de "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programına yoğun ilgi
Ezine Belediyesi tarafından düzenlenen “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programının ikincisi, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa yoğun katılım gösteren vatandaşlar, Ezine Belediye Başkanı ile birebir görüşme imkânı bularak talep, öneri ve sorunlarını doğrudan iletti.
GÜNCEL
23 Mayıs 2025 - 10:10
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir