Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde polisin dur ihtarına uymayarak ters yöne giren bir otomobil, karşı şeritten gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Katliam gibi kazada 5 kişi hayatını kaybederken, yaşamını yitirenlerden biri olan Edebiyat Öğretmeni Neslihan Soysal’ın 5 ay önce evlendiği ortaya çıktı.
Olay, Çanakkale-Lapseki karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, polisin "dur" ihtarına uymayan bir sürücü, ekiplerden kaçmak için kontrolsüz bir şekilde ters yöne girdi. Hızla ilerleyen otomobil, karşı şeritten kendi yolunda seyir halinde olan, içinde Edebiyat Öğretmeni Neslihan Soysal ve eşi Mustafa Soysal’ın bulunduğu araçla kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da demir yığınına döndü. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, kazaya karışan araçlarda bulunan toplam 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlend
Yaşamını yitiren Edebiyat Öğretmeni Neslihan Soysal’ın henüz 5 ay önce dünya evine girdiği öğrenildi. Aynı araçta bulunan ve kazadan yaralı olarak kurtulan Neslihan öğretmenin eşi Mustafa Soysal'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: