Tören, Şube Müdürü Serdar Kurt’un ev sahipliğinde düzenlenirken, Bölge Müdürü Olcay Çubukcu, Bölge Müdür Yardımcıları, çevre şube müdürleri, memur ve işçi sendikalarının temsilcileri ile çok sayıda personel de etkinlikte hazır bulundu.
Yeni iş sezonunun hayırlı olması amacıyla kurban kesimi yapılarak dualar edildi. Katılımcılar, bir araya gelerek hem birlik ve beraberlik mesajı verdi hem de yeni döneme moral ve motivasyonla başlama fırsatı yakaladı.
Bölge Müdürü Olcay Çubukcu yaptığı kısa konuşmada, “Yeni iş sezonunun tüm çalışma arkadaşlarımız için sağlık, huzur ve başarı getirmesini diliyorum. Rabbim kazasız belasız bir dönem nasip etsin” ifadelerini kullandı.
HANiFE ÇETiN
GÜNCEL
Yayınlanma: 22 Mayıs 2025 - 03:48
DSİ 252. Şube Müdürlüğü'nde 2025 yılı sezonu dualarla açıldı
Çanakkale’de faaliyet gösteren Devlet Su İşleri (DSİ) 252. Şube Müdürlüğü, 2025 yılı iş sezonuna düzenlenen törenle merhaba dedi. Yeni sezonun kazasız ve verimli geçmesi temennisiyle sezon açılış töreninde kurban kesildi.
GÜNCEL
22 Mayıs 2025 - 03:48
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir