Antalya’nın Kepez ilçesinde kan donduran bir hayvana şiddet olayı yaşandı. Sokakta kavga eden köpekleri ayırmak yerine aracından inip pompalı tüfeğiyle ateş açan bir şahıs, mahalle sakinlerinin beslediği sokak köpeğini canice öldürdü. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen vahşetin ardından jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanan zanlı, adliyeye sevk edildi.
Olay, Kepez ilçesi Duacı Mahallesi’nde öğleden sonra meydana geldi. Sokak üzerinde yaşayan ve vatandaşların düzenli olarak bakımını üstlendiği bir sokak köpeği, başka bir köpekle kavga etmeye başladı. O esnada otomobiliyle yoldan geçmekte olan Tolga T., kavgayı görünce aracını durdurdu. Yanındaki pompalı tüfekle araçtan inen şahıs, bir süre köpeklerin boğuşmasını izledikten sonra soğukkanlı bir şekilde köpeği hedef aldı.
Pompalı tüfekten çıkan peş peşe saçmaların hedefi olan talihsiz hayvan, acı içinde kaçmaya çalışsa da kurtulamadı. Birkaç metre ilerledikten sonra yere yığılan köpek olay yerinde hayatını kaybetti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri sokağa fırladığında, besledikleri köpeğin cansız bedeniyle karşılaştı. Cani şahıs ise olay yerinden hızla uzaklaştı.
İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını titizlikle inceledi. Aracın plakasından ve kamera görüntülerinden kimliği tespit edilen Tolga T., olayda kullandığı av tüfeği ile birlikte kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, jandarmadaki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara teslim edildi. Sokak hayvanını acımasızca katleden şahsa yönelik tepkiler çığ gibi büyürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: