Lapseki Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve bölge halkı tarafından büyük ilgiyle takip edilen Geleneksel Lapseki Panayırı, bu yıl 18-21 Ağustos 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek etkinlik, ilçe merkezinde kurulacak panayır alanında ziyaretçileri ağırlayacak.
Panayırda çeşitli yöresel ürünler, hediyelik eşyalar, gıda stantları ve eğlence alanları yer alacak. Her yaştan vatandaşın ilgiyle takip ettiği panayır, ilçeye ekonomik hareketlilik de kazandırıyor.
Panayır alanında tezgâh açmak isteyen esnafların, en geç 17 Ağustos 2025 tarihine kadar Lapseki Belediyesi Zabıta Bürosu’na başvuruda bulunmaları gerektiği bildirildi. Belediye yetkilileri, başvuruların zamanında yapılmasının önemine dikkat çekerek, detaylı bilgi almak isteyen tüm esnafları Zabıta Bürosu’na davet etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: