Yİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, teşkilat üyeleriyle birlikte Biga Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Tulnay ile bir araya gelen Uz, Biga’nın güncel durumu ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Biga programı kapsamında Belediye Başkanlığına bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili Uz’a ziyaretinde İYİ Parti Çanakkale İl Yönetimi ve Biga İlçe Teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

Biga Gündemi Masaya Yatırıldı
Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Tulnay tarafından ağırlanan heyet, Biga’nın gelişimi, yerel yönetim çalışmaları ve vatandaşların talepleri üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette, kentin geleceğine dair karşılıklı değerlendirmeler yapılarak iş birliği mesajları verildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: