Kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Sırrı Süreyya Önder, yoğun bakım ünitemizdeki tedavisinin 18. gününde çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.
Sırrı Süreyya Önder’in vefatı, siyaset dünyasında büyük üzüntü yarattı. CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan da bir taziye mesajı yayımladı. Güneşhan mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Hayatını barış mücadelesine adamış bir insanı, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim."
HABER MERKEZİ