Gökçeada Belediyesi halka daha sağlıklı su ulaştırabilmek adına belediye su arıtma tesisinde gerçekleştirilen filtrasyon işlemiyle, su filtre tanklarının içlerini dezenfekte etti.
Gökçeada Belediyesi halka daha sağlıklı su ulaştırabilmek adına belediye su arıtma tesisinde gerçekleştirilen filtrasyon işlemiyle, su filtre tanklarının içlerini dezenfekte etti.
Kum, karbon ve antrasit değişimi yapan belediye yaptığı açıklamada, “Böylece yenilenen karbon sayesinde, suyun PH değeri yükselecek, daha sağlıklı, kaliteli ve lezzetli su tüketebileceksiniz” denildi.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: