Çanakkale Belediyesi’nde son dönemde gerçekleştirilen idari düzenlemeler, belediye teşkilatı içinde önemli görev değişikliklerini beraberinde getirdi. Özellikle Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde yaşanan gelişmeler, belediye yönetim yapısında dikkat çeken bir dönüşüm olarak öne çıktı. Yapılan düzenlemeler kapsamında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yapısında değişikliğe gidilirken, birimin bağlı olduğu idari yapı da yeniden şekillendirildi.
Belediye bünyesinde gerçekleştirilen bu düzenlemelerin ardından yeni müdür atamaları da netlik kazandı.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL KALEM’E BAĞLANDI
Edinilen bilgilere göre, Çanakkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görev yapan müdürün görevden alınmasının ardından, müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağlandı. Bu değişiklikle birlikte Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün idari sorumluluğu doğrudan Özel Kalem üzerinden yürütülmeye başlandı.
Yapılan bu düzenlemenin, belediye içi koordinasyonun artırılması ve iletişim süreçlerinin daha etkin şekilde yönetilmesi amacıyla hayata geçirildiği belirtildi. Belediye yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda, birimin organizasyon yapısında da çeşitli düzenlemeler yapıldığı öğrenildi.
YENİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ BELLİ OLDU
Gerçekleştirilen idari değişikliklerin ardından Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne yapılacak yeni görevlendirme de netleşti. Çanakkale Belediyesi bünyesinde görev yapan Nilüfer Özünel Gülenler’in, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görevlendirildiği öğrenildi.
Nilüfer Özünel Gülenler’in belediye teşkilatı içerisindeki deneyimi ve kurumsal yapıya olan hâkimiyeti nedeniyle bu göreve getirildiği ifade edildi. Yeni müdürün, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yürüttüğü medya, kamuoyu bilgilendirme ve kurumsal iletişim çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDE DE DEĞİŞİKLİK
Çanakkale Belediyesi’nde yaşanan görev değişiklikleri Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile sınırlı kalmadı. Belediyenin önemli birimlerinden biri olan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nde de yeni bir görevlendirme yapıldığı öğrenildi.
Mevcut belediye personellerinden Gökay Şahiner’in, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü olarak görevlendirildiği belirtildi. Bu atamayla birlikte belediyenin gençlik ve spor alanındaki hizmetlerinin yeni bir yönetim anlayışıyla sürdürüleceği ifade edildi.
GENÇLİK VE SPOR PROJELERİ YENİ YÖNETİMLE DEVAM EDECEK
Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Çanakkale Belediyesi’nin gençlere ve spor faaliyetlerine yönelik projelerini yürüten önemli birimler arasında yer alıyor. Yapılan yeni görevlendirme sonrasında mevcut projelerin devam edeceği, aynı zamanda yeni dönem planlamalarının da hayata geçirilmesinin hedeflendiği öğrenildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: